HCB Karviná
Zápasy
so 13.9.2014 |

Zápas Plzeň - Přerov

Zápasové menu
Obhájci titulu z Plzně se v nové extraligové sezoně poprvé představili před vlastním publikem. V prvním poločase drželi Přerované se soupeřem krok, několikrát se dokonce chopili minimálního náskoku, v závěru poločasu už si ale těsné vedení budovali domácí. Po bouři v domácí kabině nastoupil do druhé půle „jiný“ tým, útočně laděný a nedal soupeři šanci. Deset minut před koncem zápasu vedli domácí rozdílem deseti branek. V závěru ještě Plzeňští ztrestali několik nepřesností Hanáků, řadou výborných zákroků se prezentoval brankář Šmíd a dobře fungující tým Plzně tak nakonec po nepřesvědčivém začátku slavil jednoznačnou sedmnáctibrankovou výhru, když ve druhém poločase dovolila jeho obrana hostům jen čtyři zásahy.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Martin Šetlík, trenér Talentu M.A.T. Plzeň: „Z naší strany nebyl první poločas rozhodně takový, jak jsme ho chtěli hrát. Hráči chtěli soupeře moc přehrávat, místo toho, aby volili střelbu. I proto byl asi výsledek o poločase tak těsný. Ve druhém poločase už byl náš výkon lepší. Soupeři jsme na začátku druhé půle odskočili a utkání jsme pak už v poklidu dohráli.“

Richard Buček, asistent trenéra Sokola Přerov: "Hráli jsme docela dobře v prvním poločase, kdy se nám dařila obrana a měli jsme i slušnou úspěšnost střelby. Bohužel nám nevyšel vstup do druhého poločasu, kdy dal soupeř asi pět branek za sebou, a protože máme poměrně mladý kádr, někteří hráči trochu znervózněli a dělali řadu technických chyb. To soupeři trestali a porazili nás více méně rychlými útoky. Můžu být proto spokojený s naší hrou v prvním poločase, ale ten druhý byl z naší strany velmi špatný."