HCB Karviná
Zápasy
so 4.10.2014 |

Zápas Litovel - Plzeň

Zápasové menu
Nováček soutěže přivítal v sobotu v podvečer tým mistrovské Plzně. Západočeši vývoj utkání kontrolovali přesvědčivě téměř po celých šedesát minut hry. Jedinou výjimkou byl úsek hry mezi 31. a 33. minutou, kdy se Litovel dotáhla na rozdíl jediného gólu. Zkušený plzeňský celek si ale vzal vedení zpět, vybudoval si znovu osmibrankový náskok a nakonec slavil plzeňský Talent jasnou šestibrankovou výhru.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Lubomír Krejčíř, trenér týmu Tatran Litovel: „Ke spokojenosti máme sice daleko, z průběhu a konečného výsledku zápasu ale zklamaní nejsme. Prohráli jsme s mistrem o šest branek a odvedli jsme solidní práci v defenzivě. Co se týče útočné fáze, tam jsme měli problémy v přesnosti střelby a se ztrátami míčů. Pokud dostaneme ještě čas a vylepšíme ofenzivu, tak si myslím, že i naše výsledky půjdou nahoru. Z haly dnes ale odjíždíme s pocitem slušně vykonané práce."

Martin Šetlík, trenér týmu Talent M.A.T Plzeň: „Jsme rádi, že jsme získali povinné dva body. Celý první poločas jsme byli ve vedení, na začátku druhé půle jsme soupeři dovolili srovnat, ale pak jsme zase odskočili na rozdíl dvou branek a zbytek utkání už jsme skóre kontrolovali. Jsem rád, že jsem mohl bát prostor celé lavičce, že jsme odehráli utkání v kompletním složení a pošetřili jsme síly na příští utkání se Zlínem.“