HCB Karviná
Zápasy
so 11.10.2014 |

Zápas Jičín - Přerov

Zápasové menu
Zcela jednoznačný průběh mělo utkání v Jičíně. Domácí povolili Přerovanům, kteří přijeli do Jičína pouze s devíti hráči, mezi nimiž si extraligovou premiéru odbyl i mladičký odchovanec Bystřice pod Hostýnem Lukáš Lang, pouze pět úspěšných střeleckých pokusů. Ve druhém poločase pak domácí své vedení zdvojnásobili, Přerovanům nastříleli v utkání dvakrát tolik branek, než jich spadlo do jičínské sítě a nakonec hráči slavili patnáctibrankovou výhru (30:15).

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Aleš Babák, trenér HBC Ronal Jičín: „Věděli jsme, že jsme favoritem utkání a to se i potvrdilo. V prvních 20 minutách se nám nedařilo na postavenou obranu, hra je v útoku pořád těžkopádná. Samozřejmě s přibývajícím časem, kdy Přerovu odcházely síly, tak se naše převaha zvyšovala a myslím si, že jsme zaslouženě vysoko vyhráli. Jsme rádi, že jsme konečně nastříleli větší počet branek než doposud."

Richard Buček, zodpovědný vedoucí Sokol Přerov HC: „Myslím si, že jsme dnes nenavázali na ten dobrý výkon z minulého týdnu, kdy jsme s Duklou vydrželi běhat. Bohužel jsme utkání prohráli především v útočné fázi, kdy se nám nedařila střelba a soupeř toho využil, když z 13-15 trháků vsítil asi 12 branek, což v podstatě byl ten rozdíl. Musím uznat, že Jičín měl velice dobrou obranu a my jsme s tím měli problém, ale našich ztracených míčů pramenila z nevynucených chyb, takže to si myslím, že ten zápas rozhodlo."