HCB Karviná
Zápasy
so 11.10.2014 |

Zápas Litovel - Hranice

Zápasové menu
V prvním poločase sledovali diváci v Litovli poměrně vyrovnané utkání, ovšem od počátku se vyvíjející o něco lépe pro tým hostujících Hranic, které si udržovaly jedno až dvoubrankový náskok. Ve 24. minutě navíc viděl červenou kartu Dolák a Litovel si tak musela poradit bez něho. Začátek druhé půle ale družstvo Hranic vystihlo nástup a odskočilo na rozdíl pěti branek (15:20). Toto byl rozhodující okamžik utkání, domácím se už nepodařilo ztrátu výrazněji zkorigovat, naopak v závěru ještě přišla pětibranková šňůra přesně mířících Cementářů, kteří nakonec slavili vítězství 29:23.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Lubomír Krejčíř, trenér týmu Tatran Litovel: „Nám se dnes utkání nepodařilo z taktického hlediska, když se dlouho nacvičovaná varianta sestavy s Dolákem sesypala po jeho červené kartě. Po této situaci klesla psychika týmu a přišel krátký výpadek, kdy se hostům podařilo vypracovat si rozhodující náskok. Naděje svitla v momentě druhé půle, kdy jsme se dokázali dotáhnout na rozdíl dvou branek, ovšem technické chyby a špatná spolupráce s pivotem pohřbily naše naděje. Hosté dokázali odskočit na výraznější rozdíl a vedení si udržet. S výsledkem tedy spokojeni nejsme, jelikož jsme věřili, že bychom v tomto utkání mohli obstát lépe. Je to pro nás alespoň poučení, že je třeba pracovat a všech nedostatcích a příště předvést po všech stránkách lepší výkon."

Libor Hrabal, trenér týmu TJ Cement Hranice: „V našem táboře panuje po zápase spokojenost s vítězstvím v takto vyhecovaném utkání. Naši hráči ukázali větší odhodlání a hlad po vítězství. Dobře nám fungovala obrana se skvělým gólmanem v zádech a velice kladně hodnotíme to, že se tým skvěle semkl a dotáhl utkání do vítězného konce."