HCB Karviná
Zápasy
ne 19.10.2014 |

Zápas Frýdek Místek - Zubří

Zápasové menu
Házenkáři Zubří pokračují na vítězné vlně, tentokrát vezou domů dva body z Frýdku. Vedení se ujali hosté hned v první desetiminutovce, na jejímž konci vedli 9:6, před přestávkou měli na kontě už šestibrankový náskok. Ve druhém poločase pokračoval střelecký souboj Řezníčka a Petrovského, z něhož sice vyšel lépe domácí kanonýr, na vítězství jeho celku to ale přesto nestačilo. Domácí sice manko pět minut před koncem zkorigovali, červenou kartu v tom okamžiku uviděl Bechný, ovšem blíž, než na vzdálenost čtyř branek se nedostali a na ukazatel skóre tak při závěrečném hvizdu svítil výsledek 27:31 pro Valachy ze Zubří.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Aleš Chrastina, trenér týmu SKP Frýdek-Místek: „Utkání jsme prohráli kvůli tomu, že jsme neproměňovali brankové příležitosti v prvním poločase, udělali jsme hodně technických chyb. Zubří si vytvořilo takový náskok, jaký si vytvořilo. Je to kvalitní tým, takže naše chyby uměli potrestat. My jsme potom trochu změnili systém a vyrovnali hru. Bohužel jsme si dovolili pár chyb a neproměnili jsme šance, proto Zubří vyhrálo zaslouženě.

Jiří Kekrt, trenér HC Gumárny Zubří: „Jsem maximálně spokojený s naším výkonem v první půli, nejsem zklamaný ani s výkonem v druhém poločase a jsem zklamaný z toho, co předvedli rozhodčí v druhé půli."