HCB Karviná
Zápasy
so 8.11.2014 |

Zápas Lovosice - Frýdek Místek

Zápasové menu
V úvodu utkání diktovali tempo hostující házenkáři, kteří se opakovaně dostávali do vedení, které museli Lovosičtí dotahovat. Obraz hry se změnil přibližně ve 13. minutě, kdy šli konečně do vedení domácí hráči (6:5). Na následné dvoubrankové vedení Lovců reagovali hosté oddechovým časem, po kterém se jim podařilo znovu vyrovnat, a vzápětí šli Frýdečtí znovu do vedení. V závěrečných minutách poločasu to ale byli znovu domácí, kdo si zajistil příjemnější výchozí pozici do druhého poločasu (17:15). Na začátku druhého poločasu Lovci rozestup mezi celky zvětšili na čtyři trefy, hostům se sice ještě opakovaně podařilo náskok domácích zkorigovat, ovšem Lovosičtí si bezpečný odstup hlídali a nakonec slavili dvoubrankovou výhru.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Aleš Chrastina, trenér týmu SKP Frýdek-Místek: „Utkání jsme prohráli kvůli neproměněným šancím, kterých jsme měli v prvním poločase jedenáct, další jsme přidali v druhém poločase, plus nějaké individuální chyby v obraně. S tímto se prostě vyhrát nedá. Jinak jsme nepodali špatný výkon, bohužel jsme však neproměňovali své šance."

Vladimír Šuma, trenéra týmu HK .A.S.A. Město Lovosice: „Jak jsme ve středu po velmi těžkém utkání s Plzní avizovali, že to nebude nic znamenat, pokud dnes nevyhrajeme nad Frýdkem-Místkem, tak se to krásně potvrdilo. Máme čtyři body z domácího prostředí. Dneska v prvním poločase na nás byla znát trochu únava z velice těžkého středečního utkání a dělali jsme hodně technických chyb a nestáli jsme tak kompaktně, koncentrovaně a také agresivně, jak jsme si do tohoto utkání předsevzali. V druhém poločase se obrana zlepšila, dokázali jsme zdvojovat frýdecké hráče. Drželi jsme stále odstup tří, čtyř branek, ale přišli zbytečná dvě nebo tři vyloučení a předvedli jsme znovu nervózní konec. Všichni hráči dostali šanci a o branky se rozdělilo deset hráčů, což je skvělé. Podruhé jsme dokázali dát přes třicet branek, s čímž jsme měli v předchozích zápasech problémy. Důraz ve střelbě se nám stále lepší, což je velké plus."