HCB Karviná
Zápasy
so 22.11.2014 |

Zápas Jičín - Zubří

Zápasové menu
Házenkáři Zubří po prohře v zápase proti Dukle Praha znovu naskočili na vítěznou vlnu. Na začátku zápasu se sice vedení jako první ujali domácí házenkáři Ronalu Jičín (3:1. 6:4), v prvních minutách druhé čtvrtiny se ale Šíra postaral o vyrovnání a pak už si vedení začali budovat házenkáři Gumáren Zubří. Jičín se držel po návratu ze šaten v dostřelu, nepustil Zubří dál, než na vzdálenost tří, čtyř branek, nepodařilo se mu ale ani zásadněji manko zkorigovat. Naopak deset minut před koncem zvýšili Zubřané svůj náskok na sedm branek a potom už utkání v poklidu dovedli k vítězství poměrem 30:25.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Aleš Babák, trenér týmu HBC Ronal Jičín: „Gratuluji Zubří k zaslouženému vítězství. Nedokázali jsme se vyvarovat chyb v obraně, byli jsme nedůrazní, dostávali jsme jednoduché góly. Dalším faktorem byla nízká úspěšnost našich brankářů Samostatnou kapitolou jsou technické chyby, kterých jsme udělali výrazně víc, a to udělalo rozdíl ve skóre."

Jiří Kekrt, trenér týmu HC Gumárny Zubří: „Jeli jsme do Jičína s vědomím, že to nebude jednoduché utkání, byť co se týče postavení, tam rozdíl byl. Jičín hraje svou házenou, která je pro každého nepříjemná. Jsem rád, že to dopadlo tak, jak to dopadlo a myslím si, že to odráží výkonnostní rozdíl obou celků na hřišti."