HCB Karviná
Zápasy
so 29.11.2014 |

Zápas Litovel - Jičín

Zápasové menu
Házenkáři Litovle podlehli v sobotním zápase týmu Jičína výrazným sedmibrankovým rozdílem. Už na začátku utkání si hosté začali vypracovávat náskok, který se vyšplhal až na sedm gólů. Ve druhém poločase už se pak hra vyrovnala, náskok hostů už dále výrazněji nenarůstal. Litovel střelecky táhl Šmíd s Barabášem a Dolákem, tentokrát se však museli obejít domácí bez zkušeného Juříčka. Tomeš s Kubíkem a Zemanem na druhé straně udržovali dostup Jičína, a tak na konci utkání svítil na ukazateli skóre stejný sedmibrankový rozdíl jako o poločase (20:27).

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Lubomír Krejčíř, trenér týmu Tatran Litovel: „Bohužel se mám absolutně nepovedl první poločas, pravděpodobně to bylo způsobeno neúčastí Davida Juříčka a v týmu zavládla velká nejistota. Nedokázali jsme se prosadit proti agresivní hře soupeře a nechali Jičín odskočit. Ve druhém poločase přišlo velké zlepšení a náskok soupeře jsme dokázali udržet, ale v žádném případě ne nijak výrazně snížit. Jičín vyhrál naprosto zaslouženě."

Aleš Babák, trenér týmu HBC Ronal Jičín: „Jsme hrozně rádi, že jsme konečně venku dokázali zvítězit. Podle mého názoru jsme vyhráli zaslouženě, od začátku jsme vedli o čtyři až pět branek a pak drželi konstantní náskok. Dobře nám pracovala obrana, využívali jsme rychlé protiútoky a hráli ve velké pohodě. O poločase jsme vedli o sedm branek, a i když soupeř ještě snížil, tak jsme to zvládli. Při vedení o deset branek jsme už byli v klidu a mohli rozložit porci minut na všechny hráče. Opravdu nás těší, že je to naše venkovní prokletí konečně pryč."