HCB Karviná
Zápasy
so 29.11.2014 |

Zápas Lovosice - Zlín

Zápasové menu
Házenkáři HK A.S.A. Město Lovosice přehráli v sobotu večer tým Zlín rozdílem sedmi branek. První poločas odehrály ale oba celky ve vysokém tempu a na jeho konci svítilo na ukazateli vyrovnané skóre 17:17. Domácí se sice několikrát dostali do vedení, hráči Zlína ale vždy dokázali manko stáhnout. Na začátku druhého poločasu se dokonce na krátko ujali vedení Zlíňané, ve 40. minutě ale překlopili náskok zpět na svou stranu domácí. Výraznější náskok si budovat začali Lovci až na začátku poslední čtvrtiny zápasu. Ani oddechový čas Zlína Lovosice nepřibrzdil a pět minut před koncem to bylo o sedm. Na stejném rozdílu už hosté skóre udrželi až do konce a odjeli z Lovosic s porážkou 27:34.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Vladimír Šuma, trenér týmu HK A.S.A. Město Lovosice: „Od první minuty se hrálo vyrovnané utkání. Oba týmy dostaly do poločasu sedmnáct branek. Do čtyřicáté minuty pokračovali hráči v tomto tempu a skóre se vždy překlápělo ze strany na stranu, ale ve 45. minutě jsme dokázali naší pohyblivou a kompaktní obranou dostat hráče soupeře pod tlak a inkasovali jsme pouze jednu branku, což si myslím, že rozhodlo. Poté jsme přidali postupně pět rychlých branek. Když je člověk nahoře, tak se mu lépe dýchá, a proto si myslím, že jsme vyhráli o devět branek. V průběhu zápasu jsme měli smůlu a neproměnili jsme dva sedmimetrové hody. Soupeř se vždy dokázal dotáhnout, ale tím bojovným srdíčkem jsme to dokázali zlomit. Jsme moc spokojeni s vítězstvím a pokusíme se na něj navázat na Dukle."

Jiří Mičola, trenér týmu HC Zlín: „Tři čtvrtiny zápasu jsme se drželi a poté jsme se zalekli. Máme úzký kádr a vyrobili jsme sérii hrubých chyb. Ztratili jsme čtyři balóny a to rozhodlo, že nás to psychicky zdeptalo a domácí to pochopitelně postavilo na nohy. V rozmezí 47. až 53. minuty se zápas zlomil. Domácí se uklidnili, nastartovali se a začali přidávat jednu branku za druhou. Nakonec je pro nás tato prohra příliš krutá a vysoká na to, co jsme na hrací ploše předvedli."