HCB Karviná
Zápasy
ne 14.12.2014 |

Zápas Frýdek Místek - Dukla Praha

Zápasové menu
Důležité vítězství vybojovali házenkáři Dukly Praha ve Frýdku-Místku. Domácí nezachytili jejich nástup do zápasu a po deseti minutách hry prohrávali 2:5. Potom se sice dotáhli na rozdíl jedné branky, čtyřbranková šňůra hostů mezi 18. a 23. minutou ale znamenala opětovné navýšení náskoku Dukly na 11:6 a pětibrankové vedení si Pražané nesli i do druhé půle. Tam se jim navíc znovu vydařil nástup do poločasu, když prvních třináct minut druhé půlky zápasu vyhráli poměrem 8:2, jejich náskok tak byl už jedenáctibrankový a domácí se jen těžko vzmáhali k odpovědi (12:23). Na začátku poslední desetiminutovky zápasu prohrávali házenkáři Frýdku už čtrnácti brankovým rozdílem, v závěru utkání ale dovolili Dukle už jen jedinou trefu a manko mocně korigovali (17:31, 23:31). Víc než na kosmetickou úpravu skóre ale znovu probuzeným hráčům Frýdku-Místku čas nestačil, a tak před pětistovkou svých fanoušků utržili porážku 25:32.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Aleš Chrastina, trenér týmu SKP Frýdek-Místek: „Od pohárového utkání v Karviné naše další zápasy nebyly to pravé ořechové. Dnes bylo všechno špatně, nemůžeme jít do zápasu s tím, že vedeme 6:0 nebo že Dukla sem přijela prohrát. V útoku hrajeme bez pohybu, bez nasazení v obraně. Dukla nás předčila hlavně bojovností. Plno míčů jsme jim dali svou nepřipravenou střelbou, v obraně jsme nebyli důrazní, naopak Dukla tohle všechno měla a zaslouženě vyhrála."

Jiří Kotrč, trenér týmu HC Dukla Praha: „Jeli jsme do Frýdku s tím, že nám chybí tři klíčoví hráči. Byl to dnes kolektivní výkon, měli jsme větší nasazení než domácí mužstvo, lepšího brankáře, lepší obranu a všechno to do sebe zapadalo tak, že jsme vedli i o čtrnáct branek. Nakonec jsme zvládli i konec a zaslouženě vyhráli."