HCB Karviná
Zápasy
ne 21.12.2014 |

Zápas Plzeň - Litovel

Zápasové menu
Další celek ze špičky extraligové tabulky už litovelští házenkáři nezaskočili. Mitrovský Talent M.A.T. Plzeň si vzal poučení z výprasku, který v Litovli dostali Valaši, a nováčka extraligy nepodcenil. Domácí začali utkání koncentrovaně a rychle si proti Litovli vypracovali výrazný náskok 9:1. Potom ale přišlo několik technických chyb a střeleckých nepřesností v podání Západočechů a povzbuzená Litovel ztrátu zkorigovala (10:9). Vyrovnání ale hosté nedosáhli, domácí se včas probudili a ještě před přestávkou si vzali zpět šestibrankové vedení. Přibližně pětibrankový odstup si pak tým Plzně i přes snahu litovelského kanonýra Konšela držel i ve druhém poločase a utkání už pak v poklidu dovedli do vítězného konce (29:22).

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Martin Šetlík, trenér týmu Talent M.A.T. Plzeň: „Povedl se nám úvod. Pak jsme ale prostřídali a třemi rychlými brankami vrátili Litovel do zápasu. Ve druhém poločase jsme neproměnili šance, nepodařilo se nám urvat větší náskok a získat dostatečný klid."

Lubomír Krejčíř, trenér týmu Tatran Litovel: „Po nevydařeném úvodu, který byl nejspíš způsoben tím, že kluci nejsou zvyklí cestovat takhle daleko, se náš výkon stabilizoval. Zbývajících padesát minut jsme pak byli důstojným soupeřem mistru republiky. Dvě, tři technické chyby v závěru nás připravily o ještě lepší výsledek. Domů ale nejedeme zklamaní, máme na čem pracovat, takže panuje spokojenost."