HCB Karviná
Zápasy
ne 15.2.2015 |

Zápas Plzeň - Hranice

Zápasové menu
Favorité a obhájci mistrovského titulu z Plzně nenechali nikoho pochybovat o tom, kdo si odnese body z jejich měření s celkem Hranic. Cementáři nezachytili začátek utkání a domácí si rychle vypracovali pětibrankový respektive šestibrankový náskok (5:0, 8:3, 10:4). Hosté ztrátu před poločasem nedokázali výrazněji snížit a i při vstupu do druhé půle za soupeři zaostávali o pět branek. V hranickém dresu sice přesně mířil Rachač, Motlík však časem našel na tohoto nebezpečného kanonýra recept a ve druhém poločase náskok domácích rychle narůstal. Deset minut před koncem zápasu byl rozdíl ve skóre už jedenáctibrankový (25:14). Na jedenácti gólech se náskok Talentu držel až do konce, vedení domácích přiživovali hlavně Milan Škvařil s Michalem Tonarem. Plzeň oslavila přesvědčivou výhru 30:19 a pojistila si vedoucí pozici v čele extraligové tabulky.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Martin Šetlík, trenér týmu Talent M. A. T. Plzeň: „Měli jsme utkání pod kontrolou. Brzy jsme si vypracovali pětibrankový náskok a je škoda mnoha vyložených šancí, které jsme neproměnili. Motlíkovi dělal ze začátku potíže Rachač, ale pak předvedl, kdo je u nás nejlepším brankářem."

Libor Hrabal, trenér týmu Cement Hranice: „Nepřijeli jsme sem s velkými ambicemi. Máme hodně zraněných a chybějící úderná síla byla vidět. Plzeň je na tom mnohem lépe a jen díky gólmanu Magrlovi je to jen o jedenáct. Pro nás je ale high light až příští týden."