HCB Karviná
Zápasy
so 7.3.2015 |

Zápas Jičín - Plzeň

Zápasové menu
V Jičíně se rvou o play-off ze všech sil. Po vyrovnaném souboji s Duklou, který skončil 24:23 ve prospěch Ronalu, skončilo i stejně vyrovnané utkání proti Plzni úplně totožným výsledkem, tentokrát se však z výhry radovali Západočeši. Plzni se vydařil vstup do zápasu, domácí ale rychle srovnali krok a nad obhájcem mistrovského titulu dokonce několikrát vedli (10:9, 11:10), nedokázali ale odskočit dál, než na dvě branky rozdílu (12:10) a Plzeň tak na začátku druhé půle rychle překlopila vedení zpět na svou stranu (13:15, 14:17). Domácí se ale nevzdávali, každý bod v souboji o play-off má cenu zlata. Deset minut před koncem Krahulec z brejku znovu snížil na rozdíl gólu (19:20) a drama tak trvalo až do posledních vteřin. Tentokrát ale štěstí ukázalo Jičínu záda. Bojovalo se až do konce, v závěru se na hřišti dokonce zablýskla i červená karta pro Vinkelhöfera (22:24), v boji posledních minut ale minimální výhru přece jen uhájili házenkáři Plzně a odsoudili tak Jičín k tomu, že se v posledním kole utká s Karvinou v přímém souboji o účast v play-off.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Aleš Babák, trenér HBC Ronal Jičín: „Utkání se mi hodnotí hodně těžko. Stále pro nás existuje šance na play-off a divák si dnes přišel na své. Narazili jsme na nejkvalitnější tým soutěže, odehráli jsme s ním vyrovnanou partii. Bohužel jsme se nevyvarovali technických chyb. Minulý týden se štěstí přiklonilo na naši stranu, dnes bohužel na stranu soupeře.“

Martin Šetlík, trenér Talentu M.A.T. Plzeň: „Neodehráli jsme to, co jsme si představovali. Máme problémy zdravotního rázu. Po většinu zápasu jsme vedli, naše spojky ale neodehrály dobré utkání. Domácí nám to komplikovali svou bojovností, nakonec jsme však dokázali zvítězit."