HCB Karviná
Zápasy
so 17.1.2015 |

Remíza v druhém přípravném utkání

Zápasové menu

Druhé přípravné utkání jsme tentokrát sehráli na domácí palubovce proti kvalitnímu celku ze Slovenska, proti družstvu Topolčan. Stejně jako my, tak i trenér hostí přivezl celou řadu hráčů, které zkouší v této části přípravy. My jsme v průběhu utkání prostřídali celkem 17 hráčů!

Začali jsme obranným systémem 1 : 5, který nyní zkoušíme a musím konstatovat, že se nám spolupráce hráčů v tomto systému zlepšuje. Ve druhém poločase jsme pak hráli cca 15 minut náš tradiční OS 0 : 6. Po zisku míče jsme dokázali přecházet do rychlého útoku, který jak víme je nyní naši největší slabinou!! Hráči jsou zadržení, bojí se jít do rizika v maximální rychlosti, volí špatné řešení. V průběhu utkání jsme si vytvořili náskok 3 - 4 branek, ale nedokázali jsme jej udržet a tak utkání skončilo remízou. Dobrou kombinační hrou jsme si vytvořili neskutečný počet vyložených šancí, které jsme však trestuhodně zahazovali a soupeř se tak držel ve hře. V samotném závěru jsme vedli o 4 branky a měli početní převahu. Bohužel naši mladí hráči tento úsek prohráli 0 : 2 a vrátili soupeře do hry. Ti pak dokázali využít našich školáckých technických chyb a srovnali na závěrečný stav 27 : 27.

Průběh utkání nám opět ukázal řadu nedostatků v naši hře a rovněž nevyrovnané výkony některých hráčů a hlavně to, kteří hráči nejsou schopni unést psychický tlak v rozhodujících momentech!! V další přípravě máme na čem pracovat!!

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici