HCB Karviná
Zápasy
so 4.4.2015 |

Zápas Lovosice - Dukla Praha

Zápasové menu
Tým Lovosic po dvou vítězstvích v Praze porazil třetí celek základní části Duklu doma 26:25. Hrdinou dramatického závěru se stal brankář Artur Adamík, který při posledním útoku hostů zneškodnil střelu Davida Šůstka.

Dukla v minulém týdnu dvakrát neuspěla v domácím prostředí, nejprve podlehla o dvě branky a pak na sedmimetrové hody. Lovosicím patřil začátek třetího zápasu, po čtvrthodině vedly 8:4, dalších šest gólů pak ale vstřelili Pražané.

V druhé půli těsná bitva pokračovala, v závěru vyrovnal domácí Miko na 25:25 a rozhodující gól vstřelil ze sedmimetrového hodu Sýkora. Dukle už snaha o prodloužení série nevyšla, při poslední střele se zaskvěl Adamík. „Bohužel to nevyšlo, je mi to hrozně líto. Adamík věděl, kam jdu střílet,“ řekl České televizi Šůstek.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Domácí trenér Vladimír Šuma opět očekával bitvu do poslední vteřiny a nemýlil se. „Jsem rád, že se někteří svazoví experti spletli, když dávali za favorita Duklu Praha,“ citoval ho web onlajny.com. „My jsme zklamali ve fázi, kdy jsme měli přesilové hry, a to jak v útoku, tak v obraně,“ řekl kouč Dukly Jan Josef.