HCB Karviná
Zápasy
so 19.9.2015 |

Zápas Dukla Praha - Kopřivnice

Zápasové menu
Na začátku utkání byla lepším týmem na hřišti Dukla Praha, po většinu prvního poločasu si udržovala dvoubrankový náskok. Pak se ale na osm minut střelecky odmlčela a Kořpivnice využila soupeřova zaváhání. Poločas skončil dvoubrankovým vedením na straně Kopřivnice. Hned na začátku druhého poločasu ale domácí manko stáhli, Kopřivnice se ale držela v dostřelu a pět minut před koncem bylo vyrovnáno. Potom ale domácí brankář Rangl zabezpečil síť Dukly před útoky hostů a Dukla vybojovala druhé vítězství v nové sezóně.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Jan Josef, trenér Dukly Praha: „Celý týden jsme se připravovali, abychom Kopřivnici nepodcenili, ale bohužel k tomu došlo. Dostali jsme se lehce do vedení 4:0 a od té doby jsme prakticky přestali úplně hrát to, co jsme chtěli. Dvacet minut v první půli jsme měli neskutečný výpadek. Měli jsme obrovské množství šancí, Milan Kotrč nebo Sviták se Šustkem ale několik jasných šancí neproměnili. I kvůli tomu šla pak Kopřivnice na konci první půle do vedení. Zápas jsme rozhodli na začátku druhé půle, kdy jsme byli velmi dobří v obraně, sbírali jsme balóny a dávali snadné góly. Hodně pomohl i Dan Rangl, který chytil pár střel. Dvacet minut před koncem jsem poslal na hřiště Mubenzema a ten prakticky sám třemi góly rozhodl o naší výhře. Byl to jeho zápas, nebýt jeho, prohráli jsme.

Ivo Vávra, trenér KH Kopřivnice: „Neodehráli jsme špatný zápas. Minimálně bodík jsme si zasloužili. Rozhodlo prvních osm minut druhé půle, kdy jsme nedali gól. Měli jsme přesilovku, ale gól jsme v ní nedali, naopak dostali jsme tři. Bylo to nezkušeností kluků. Přitom jsem jim v šatně o půli říkal, co mají hrát. Nastoupili jsme ale do druhé půle nekoncentrovaní a proto jsme prohráli. Takové výpadky nesmíme mít. Pět minut před koncem jsme sice vyrovnali, pak ale rozhodly naše individuální chyby. Čtyřicet minut jsme ale hráli na tři spojky, protože se nám dvě v průběhu zápasu zranily. Kluci tahali nohy, kdežto Dukla střídala šest spojek a na konci měla víc sil. Kluci potřebují zkušenosti, vyhrát se, je to jejich první extraligová sezona. Výkony nejsou špatné, ale body chybí. Teď jsme se dostali pod tlak, los jsme totiž neměli lehký. Musíme zvednout hlavu a porazit Zlín.