HCB Karviná
Zápasy
so 19.9.2015 |

Zápas Zubří - Hranice

Zápasové menu
Porážku před domácím publikem utržili v zápase proti Cementu hranice házenkáři Gumáren Zubří. Valaši nezačali dobře, brzo ztráceli a Cement si udržoval bezpečný odstup (2:5, 4:9). Před poločasem prohrávali Zubřané dokonce o sedm gólů a o poločase svítil na ukazateli skóre stav 11:17 ve prospěch Hranic. Ani v druhé půli se Zubří nepřiblížilo k soupeři víc než na dvě branky (24:26) a v závěru dvěma trefami ztvrdili výhru hostů Hastík se Stržínkem.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Andrej Titkov, trenér Gumáren Zubří: „Dnešní výsledek je pro družstvo i zuberské obecenstvo určitě velkým zklamáním. Nevydařil se nám první poločas a ve druhé půli jsme bohužel narazili na dobře postavenou obranu našeho dnešního soupeře, který dokázal eliminovat naši činnost a navýšit náskok."

Libor Hrabal, trenér Cementu Hranice: „Vezeme si dva body ze Zubří, což je vynikající výsledek. Myslím si, že jsme po taktické stránce velice dobře zvládli první poločas. Neztráceli jsme v útoku balóny, nenechali jsme Zubří jít dopředu a drželi jsme si náskok, který jsme navyšovali. Náš soupeř se velice těžko dostával ke střelbě. Ve druhém poločase jsme trošičku zaváhali mezi devátou a třináctou minutou, kdy jsme nechali Zubří trošičku nadechnout. Byli jsme ale natolik zkušení, že jsme dali čtyři rozhodující branky, také nás velice podržel Pepa Kučerka a já si myslím, že vítězství bylo nakonec zasloužené."