HCB Karviná
Zápasy
so 19.9.2015 |

Zápas Litovel - Zlín

Zápasové menu
Domácí Tatran Litovel nastoupil proti Zlínu do utkání s vervou a rychle se ujal vedení 4:1. Tří až čtyřbrankový náskok si drželi házenkáři Litovle po celý poločas. Na začátku druhého poločasu vedení navýšili na pět branek, a přestože se v 50. minutě Zlín dotáhl na rozdíl dvou branek (17:15), závěr ovládli zase domácí, kteří šňůrou pěti branek znovu výrazně navýšili své vedení a uhájili výhru 22:16.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Lubomír Krejčíř, trenér Tatranu Litovel: „Jsme rádi, že jsme vyhráli toto malé derby. Vydařil se nám začátek zápasu, kdy jsme byli střelecky aktivní a obrana fungovala tak, jak měla. Konec prvního poločasu z našeho pohledu nebyl zcela optimální. Velmi dlouho jsme byli bez vstřelené branky a navíc nás těsně před koncem postihlo nešťastné vyloučení, takže jsme druhý poločas načínali v oslabení. V jeho průběhu se povedlo postupně obranu soupeře roztáhnout, z čehož těžili především naši pivoti. Ačkoli byl samotný závěr zápasu velmi vyrovnaný, jsme samozřejmě rádi za výhru."

Jiří Mičola, trenér HC Zlín: „Domácí zaslouženě zvítězili. Našemu týmu se ale nedá odepřít vysoké nasazení a chuť po brankách. Hráli jsme na hranici našeho maximálního výkonu, ale v utkání se projevila zkušenost hráčů domácích, kteří jsou mnohem zkušenější, než náš kádr. To bylo vidět hlavně ve vypjatých situacích, kdy jsme většinou chybovali a inkasovali. Rozhodně jsme podali bojovný výkon, za který se nemusíme stydět, ale zápas rozhodla zkušenost hráčů soupeře."