HCB Karviná
Zápasy
ne 4.10.2015 |

Zápas Zlín - Plzeň

Zápasové menu
Házenkáři Zlína udrželi krok se soupeřem z Talentu M.A.T. Plzeň jen v úvodních minutách zápasu. Ještě před přestávkou se hostující celek trhnul a začal si budovat náskok, který před odchodem do šaten zaokrouhlil na pěti brankách. Druhá půle se pak změnila ve střeleckou přehlídku hostů, kteří domácí házenkáře přestříleli 16:7. V součtu s brankami nastřílenými v prvním poločase to pro Plzeň znamenalo vysokou čtrnáctibrankovou výhru. Zlín je tak po pěti odehraných kolech stále bez bodu na posledním místě průběžné tabulky.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Jiří Mičola, trenér HC Zlín: „V dnešním utkání jsme drželi prvních 20. minut se soupeřem krok. Potom jsme jej nechali svými klasickými chybami odskočit. Druhý poločas ukázala Plzeň, že je mnohem lepším celkem, protože dokáže hrát celých šedesát minut v plném tempu. Proto klukům prohru nevyčítám, snažili se a chtěli zvítězit. Jsem rád, že jsem dal prostor celé lavičce a všem hráčům."

Martin Šetlík, trenér M.A.T. Plzeň: „My jsme od první minuty utkání vedli. Domácí nedokázali tříbrankový náskok, který jsme měli v prvním poločase, zmenšit. Sice jsme měli problémy se zachycováním protiútoků soupeře, ale pak jsem na to hráče upozornil a vedení jsme jen navyšovali. Jsem rád, že jsem dal prostor všem hráčům."