HCB Karviná
Zápasy
so 10.10.2015 |

Zápas Lovosice - Zlín

Zápasové menu
Házenkáři FCC Město Lovosice vstupovali do zápasu v pozici papírového favorita, přesto nakonec diváci na severu Čech sledovali napínavé utkání. Poslední celek průběžné extraligové tabulky HC Zlín sehrál s Lovci vyrovnané utkání. I když v prvním poločase tahali většinu hrací doby za kratší konec, před poločasem se Zlíňanům podařilo zásluhou Kavky vyrovnat na přestávkových 11:11. Ve druhém poločase se vedení několikrát přehouplo ze strany na stranu (15:13, 18:19, 23:21), v závěru se ale vedlo lépe domácím. Bouček v posledních minutách dokázal proměnit dva sedmimetrové hody a výhru Lovcům pojistil Landa.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Vladimír Šuma, trenér HK FCC Město Lovosice: „Za dva body jsme rádi, ale dnešní hra tomu neodpovídala. Bylo to psychologicky velmi těžké utkání, před zápasem jsme věděli, že Zlín je momentálně na poslední příčce tabulky, trochu jsem se obával, jak se s tím vyrovnáme. Myslím si, že kluci vstoupili do utkání dobře, vedli jsme v patnácté minutě o pět branek, potom jsme neproměnili vyložené šance a v posledních deseti minutách prvního poločasu jsme nevstřelili branku. Nebylo to z naší strany dobré utkání, neproměnili jsme spoustu střel. Dnes byla naše slabina i v brankářích, kteří nedokázali navázat na výkony z předešlých utkání."

Jiří Mičola, trenér HC Zlín: „Myslím si, že jsme odehráli velice dobré utkání. Domácí se ze začátku dostali do zápasu, vytvořili si mírný náskok a trošku nás potom podcenili. To nám celkem nahrálo, my jsme se na ně ve druhém poločasu dotáhli, dokonce jsme se dostali na jeden okamžik i do vedení, ale jejich hráčské zkušenosti znamenaly hodně."