HCB Karviná
Zápasy
so 10.10.2015 |

Zápas Dukla Praha - Frýdek Místek

Zápasové menu
O průběžné vedení extraligy se utkali házenkáři Dukly Praha a Frýdku-Místku. Hostující házenkáři na hřišti Pražanů ale čelo tabulky neuhájili. V prvních patnácti minutách sice vedli (4:6), potom ale přišla čtyřbranková šňůra domácích, kteří skóre otočili (8:6) a Frýdek už zpět k taktovce utkání nepustili. Náskok si udržovali až do konce utkání, pět minut před koncem narostlo jejich vedení po pětigólové sérii na devět branek (26:17) a vítězství už pak házenkáři Dukly bezpečně ubránili.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Jan Josef, trenér HC Dukla Praha: „Stavěli jsme na dobré obraně a to se nám vyplatilo. Jsme za to strašně rádi. Dnes se taky do hry vrátil Milan Kotrč, který týmu hodně pomohl. Výborně zachytal Petržala. Nasazení kluků bylo větší než u soupeře, zaskočili jsme jej výbornou obranou."

Aleš Chrastina, trenér SKP Frýdek-Místek: „Z naší strany to nebylo zrovna povedené utkání. Začali jsme sice dobře, ale poté jsme neproměnili tři sedmičky po sobě, což byl takový první zlomový moment. Dlouho jsme se drželi na dostřel, ale nakonec jsme udělali patnáct technických chyb a měli jsme mizernou úspěšnost střelby proti vynikajícímu Petržalovi. Se sedmi neproměněnými vyloženými šancemi se také vyhrávat nedá."