HCB Karviná
Zápasy
pá 23.10.2015 |

Zápas Frýdek Místek - Brno

Zápasové menu
Házenkáři Frýdku-Místku se v páteční předehrávce před domácím publikem rychle ujali vedení (7:2 v 10. minutě), o úvodní náskok ale rychle přišli, když v 16. minutě vyrovnával Hubáček na 9:9 a dvě minut později dokonce vedli házenkáři Brna 10:9. Hosté ve zdvihu dlouho nezůstali, domácí se před přestávkou znovu chopili taktovky zápasu a do kabiny si nesli pětibrankový náskok. Ve druhé půli se hosté zase zvedli a dotáhli se na rozdíl jediného gólu (18:17), potom se ale houpačka zhoupla znovu na stranu domácího celku, který se už znovu vypracovaného pětibrankové náskoku nevzdal a dovedl zápas do vítězného konce.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Aleš Chrastina, trenér SKP Frýdek-Místek: „Pro nás to bylo těžké utkání po dvou porážkách, které jsme utrpěli v posledních kolech. Dneska to bylo psychický těžké, v zápase nebylo všechno ideální, našli bychom v něj nějaké chyby. Dvakrát jsme Brno nechali stáhnou náš slibný náskok. Bojovností a touhou jsme to ale dotáhli do vítězného konce a myslím, že body jsme si zasloužili."

Pavel Čejka, trenér Handball KP Brno: „Vyhrát ve Frýdku znamená odehrát nadprůměrný zápas po celých šedesát minut. Nám se to dařilo v určitých pasážích, Frýdek je doma hodně kvalitní a to rozhodlo."