HCB Karviná
Zápasy
st 28.10.2015 |

Zápas Jičín - Brno

Zápasové menu
Jičínští házenkáři byli po většinu hrací doby o krok blíž k vítězství. V úvodu se rychle dostali do výraznějšího vedení (10:4), o bezpečný náskok ale rychle přišli. Házenkáři Brna se v Jičíně rozkoukali a dotáhli se na rozdíl dvou gólů (12:10), o přestávce oba celky dělily jen tři branky. I ve druhé půli se hosté drželi domácím za patami, vyrovnat se jim ale nedařilo. Na začátku poslední čtvrtiny zápasu uviděl přímou červenou kartu zkušený královopolský tahoun Dostalík a pak už se Brňanům nevedlo dobře. Jičínští kanonýři ostřelovali síť Brna a čtyřbrankový náskok rychle navyšovali. Celkově překonali defenzívu hostu třiatřicetkrát a ve sváteční den nadělili fanouškům v Jičíně dva body za výhru 33:21.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Aleš Babák, trenér týmu HBC Ronal Jičín: „Vstup do utkání se nám povedl a po většinu prvního poločasu jsme udržovali vedení o šest až sedm branek. V závěru prvního poločasu jsme si opět vybrali slabší chvilku stejně jako v domácím utkání s Duklou a dovolili se Brnu přiblížit. Ve druhém poločase bylo prvních deset až dvanáct minut poměrně vyrovnaných. Dovolím si tvrdit, že utkání se definitivně zlomilo po červené kartě pro Michala Dostalíka, který tak oslabil své mužstvo, my jsme pak přidali další branky a nakonec tak zvítězili poměrně vysokým rozdílem, za což jsme rádi."

Pavel Čejka, odpovědný vedoucí Handball KP Brno: „Jičín nás přehrál ve všech směrech a zaslouženě zvítězil, k čemuž mu gratuluji. My jsme nepodali optimální výkon, kupily se technické chyby. Měli jsme tam jakýsi chvilkový náznak, kdy jsme se na konci prvního poločasu přiblížili, ale to bylo vše."