HCB Karviná
Zápasy
st 11.11.2015 |

Zápas Zlín - Zubří

Zápasové menu
Střelecké hody sledovali diváci ve Zlíně. Ve „valašském“ derby se domácí poměřili s házenkáři Gumáren Zubří, ani v zápase 10. kola ale hráči Zlína první letošní body nevybojovali. Vydařil se jim sice vstup do zápasu, když po sedmi minutách hry vedli 4:2, krátce na to ale Zubřané vyrovnali a rychle se chopili vedení. Potom se naplno roztočil jejich brankostroj, který do přestávky nasypal do sítě Zlína čtyřiadvacet branek a ani ve druhé půli se nepřibrzdil. Po přestávce se sice začali více prosazovat i domácí, diváci tak sledovali skutečnou přestřelku, produktivnější však stále byli hosté, kteří deset minutu před koncem pokořili dokonce čtyřicetibrankovou hranici. Zlín sice dokázal pěti brankami v závěru alespoň kosmeticky upravit finální skóre, když jeho kanonýři stav na straně domácích překulili alespoň přes třicítku, i tak odešli z domácího utkání Zlíňané poraženi jedenáctibrankovým rozdílem.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Jiří Mičola, trenér HC Zlín: „Bylo to jednoznačné vítězství Zubří. My jsme v začátku nějak drželi krok, ale soupeř nás uběhal a my nemáme kádr tak trénovaný a nemáme ani takovou kvalitu, takže je jasné, že jsme potom odpadli. Když nám docházely síly, začaly sek kupit technické chyby. Když se nám povedlo Zubří přečíslit, tak jsme to nedokázali správně vyřešit. Z pohledu výsledku je to ještě docela přijatelné."

Andrej Titkov, trenér Gumáren Zubří: „Jsme rádi, že to dopadlo, tak jak to dopadlo. Až na posledních dvacet minut nemám ani k družstvu nějaké výhrady. Splnili jsme taktiku a tým k zápasu patřičně přistoupil."