HCB Karviná
Zápasy
ne 22.11.2015 |

Zápas Zlín - Brno

Zápasové menu
Do zápasu vykročili házenkáři Zlína slibně a po třinácti minutách hry vedli 7:4. Donutili tak lavičku hostů požádat o oddechový čas. Házenkáři Brna se zkoncentrovali, trvalo jim ale dalších deset minut, než stav utkání znovu vyrovnali. Pak už ale až do konce tahali za delší konec. Do druhého poločasu vstupovali se čtyřbrankovým náskokem, během několika minut své vedení zvedli už na šest tref a bezpečný odstup si pak udržovali až do konce. Na začátku závěrečné desetiminutovky zvedli svůj náskok dokonce na deset tref (21:31). V závěru ale domácí usilovali o zkorigování vysoké ztráty. Podařilo se to Doleželovi, Šášovi a Gazdíkovi, i tak ale Zlín podlehl předposlednímu týmu extraligy sedmibrankovým rozdílem a bez bodu zůstává poslední.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Jiří Mičola, trenér HC Zlín: „Je to pro mě veliké zklamání, tento mančaft asi zapomněl vyhrávat. Rozjeli jsme to dobře, plnili jsme zpočátku vše, co jsme chtěli. Obrana byla dobrá, pohlídali jsme Dostalíka s Hubáčkem a vedli 9:6. Pak jsme ale dostali tři góly při naší přesilovce a vše přestalo fungovat. Tým se pak už nezvedne, o poločase je člověk už nemá jak naburcovat. I ti zkušení kupili chyby. V závěru to už bylo o ničem. Myslel jsem si, že dnes vyhrajeme, protože jak se Zubřím, tak s Frýdkem to bylo dobré. Kdybychom hráli dnes tak jako s nimi, vyhrajeme o tolik branek my. Morální síla mužstva není, asi se bojíme výhry. Je to na psychologa. Pár jedinců bojuje a zbytek strká hlavu do písku."

Pavel Čejka, trenér KP Brno: „Už tradičně jsme začali špatně, neproměnili jsme tři sedmičky a prohrávali o tři branky. Kluci se ale potom uklidnili, začali hrát to, co mají, a ke konci zápasu už to bylo jasné."