HCB Karviná
Zápasy
ne 22.11.2015 |

Zápas Plzeň - Zubří

Zápasové menu
Šestibrankovým rozdílem zvítězili házenkáři Plzně v prvním poločase zápasu proti Zubří, utkání prohráli o tři branky. Domácí házenkáři nezvládli druhý poločas. Zubřané podpoření výborným výkonem brankáře Orsága hned na začátku druhé půle začali razantně stahovat šestibrankový náskok domácích. Využívali chyb plzeňských házenkářů a ve 45. minutě vyrovnali na 21:21. Na začátku poslední desetiminutovky si vypracovali čtyřbrankové vedení 23:27 a domácí už nedostali šanci manko zkorigovat. Před domácím publikem Valachům podlehli 25:28.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Martin Šetlík, trenér Talentu Plzeň: "Bohužel jsme se nedokázali udržet v zápase, kdy nám nevyšel konec druhého poločasu, ve kterém přestala fungovat obrana. Soupeři se navíc začalo dařit proměňovat rychlé protiútoky, čímž se Zubří vrátilo zpátky do zápasu. Zachytit tempo už se nám do konce zápasu nepovedlo."

Andrej Titkov, trenér Gumáren Zubří: "Jsme nesmírně rádi za vítězství nad úřadujícím mistrem. K dnešnímu výsledku přispěla především zlepšená obrana ve druhém poločase. Hráli jsme přesně to, co nám sedí nejlépe - přechod do rychlých protiútoků ze zajištěné obrany. Po nepovedené první půli jsme zlepšili i zakončení. Zlepšení v obou faktorech hry se odrazilo na výsledku."