HCB Karviná
Zápasy
ne 18.10.2015 | Radek Godál

Starší dorostenci porazili hosty ze Strakonic

Zápasové menu

V dnešním utkání, nás čekal soupeř ze Strakonic a po excelentním výkonu v Zubří, nám bylo jasné, že 2 x po sobě málokterý tým dokáže zopakovat podruhé. Bylo třeba hráče hlavně namotivovat, aby se pokusili navázat na výborný výkon z minulého týdne.

Začátek prvního poločasu jsme dodržovali taktické pokyny, kdy jsme vycházeli z pevné obrany, která nám fungovala v Zubří. Sice jsme se střelecky trápili v útočné fázi, kde jsme nepromněnovali vyložené šance a 7 hody, ale díky dobré obraně jsme přesto v 20. minutě prvního poločasu vedli 9:6. Po oddechovém času hostí jsme konec prvního poločasu nezvládli podle představ, hráči neproměňovali vyložené šance, špatně se vraceli a soupeř toho využil ke zkorigování výsledku, když nám dal pár golů z rychlého útoku. Do kabin jsme odcházeli za stavu 14:14.

V druhém poločase, jsme začali osobně bránit nejlepšího střelce hostí, ale i přesto soupeř s námi hrál do 50. min vyrovnanou partii. Hlavně i proto, že většinou druhého poločasu jsme hrávali oslabení po našich zbytečných faulech. V 50. jsme si pří oddechovém čase řekli, že se musíme vrátit ke kvalitní obraně, kterou jsme předváděli na začátku zápasu a v útočné fázi se prosazovat po nacvičených kombinacích. Hráči si vzali slova k srdci a posledních 10 min. odvedli v obrané i útočné fázi to co měli. Soupeři odskočili na 3 góly a dovedli utkání do vítězného konce. Je třeba aby, si hráči uvědomili, že je třeba hrát 60 min a ne jen 30 minut. Jako trenér jsem spokojený s vítěstvím, které však považuji jako povinné. Do dalších kol, je třeba hráče připravit, aby utkání odehráli v plném nasazení celých 60 minut.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici