HCB Karviná
Zápasy
po 30.11.2015 |

Starší dorost remizoval ve Frýdku Místku

Zápasové menu

V dalším kole jsme odjížděli k Moravskoslezskému derby do Frýdku – Místku. Hráči po minulé domácí porážce s Duklou Praha, odjížděli s odhodláním, vrátit se zpět na vítěznou vlnu. Jak se jim vedlo si můžete můžete přečíst v komentáři jejich trenéra, Radka Godála.

Od první minuty se jednalo o bojovné utkání z obou dvou stran. Na hřišti dominovaly především obrany a brankáři. První poločas skončil vítězstvím domácích 11:10. Začátek druhého poločasu nám utekl. Našim neproměňováním, technickými chybami a špatnou obranou, nám soupeř během 8 minut odskočil na 17:11 a 19:13. V tu chvíli jsme si vzali oddechový čas, změnili obranu a postupně snižovali náskok soupeře. Hráči svou bojovností podpořenou dobrým výkonem gólmana postupně utkání stahovali. V poslední minutě už svítil na časomíře stav 24:24. Měli jsme šanci útok v posledních 30 sekundách zakončit gólem, což se nám nepodařilo. Vzhledem k tomu, že ani domácí svůj poslední útok nezakončili gólem, skončilo utkání konečnou a asi vhledem k utkání spravedlivou remízou.

Hráčům nelze vytknout bojovnost a nasazení. Od dvou bodů nás dělil herní výpadek, který nás postihl během prvních 10 min. druhého poločasu. K tomu již zmiňovaná špatná střelba a větší počet technických chyb. Je třeba však hráče pochválit za to, že opakovaně v sezóně prohrávali rozdílem 5 a více gólu a svým přístupem se dokázali vrátit zpět do utkání.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici