HCB Karviná
Zápasy
so 28.11.2015 |

Zápas Lovosice - Zubří

Zápasové menu
Zubřané vyrazili do Čech pro další body. Po Plzni před dvěma týdny se jim podařilo dobýt i lovosickou tvrz. První poločas skýtal vyrovnanou podívanou se skvělými výkony obran a brankářů na obou stranách. Vyšší vedení než o dvě branky diváci neviděli. Ve druhé půli začali hosté postupně získávat pevnější půdu pod nohama a navyšovat vedení, dařila se kombinace do pivota, kde se prosazoval reprezentant Šlachta. Když tento hráč v 55. minutě zvyšoval na 25:19 pro Zubří, byly akcie Severočechů hodně nízko. Domácí ale neuvěřitelně zabrali a v čase 27:03 korigovali na 23:25. A kdo ví, jak by to dopadlo, kdyby Landa nedostal dvouminutový trest. Na utkání určitě nebude rád vzpomínat kanonýr Zubří Řezníček. Nejen, že měl prakticky od začátku osobního strážce, ale ještě šel po přímé červené kartě v 45. minutě předčasně pod sprchy.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Vladimír Šuma, trenér FCC Město Lovosice: „Samozřejmě nejsme s výsledkem spokojení, neměli jsem dobrý vstup do druhého poločasu, kdy se nám v sedmi minutách podařilo vyprodukovat čtyři technické chyby a dostali jsme tři branky, aniž bychom jediný dali. To se s námi vleklo celý druhý poločas. Velice dobře nám dnes zachytali oba brankáři, Artur Adamík prvních patnáct minut, Honza Hrdlička výborných posledních patnáct minut. Zbytečné jsme udělali technické chyby po přestávce. Celkově jsme měli dnes hrůzostrašnou střelbu, kdy jsme z 56 střel dali jen 24 branek. Nemůžu říci, že jsem spokojený, ale ani, že jsem nespokojený, hrajeme v rámci možností. Od začátku sezóny hrajeme minimálně vždy bez tří hráčů a Zubří je velmi tvrdý oříšek, vezou se na vítězné vlně a přijeli kompletní. A je to hlavně první porážka na domácí palubovce v letošní sezóně."

Andrej Titkov, trenér Gumáren Zubří: „Jsme spokojeni s prodloužením vítězné vlny, ale pochvala chlapům patří za to, jak za to vzali. Dodržovali taktické pokyny a nepřipustili zbytečné komplikace. Rozhodlo se dnes v obraně, kdy naše byla lepší, a to díky tomu, že Lovosicím chyběli zranění hráči, kteří dokáží rozhodnout zápas a vstřelit deset branek za utkání. Obrana dnes prostě rozhodla zápas."