HCB Karviná
Zápasy
so 28.11.2015 |

Zápas Litovel - Jičín

Zápasové menu
Vyrovnanou hru sledovali diváci u Moravy jen prvních dvanáct minut. Oba celky se střídaly ve vedení. V domácím týmu držel střelecký prapor Zbránek, u hostů vracel stejnou mincí hlavně Šulc. Pak ale předvedl několik skvělých zákroků litovelský gólman Baránek a domácí začali navyšovat vedení. Nepomohl ani time-out Jičína, a tak to po střele Juříčka, hrajícího netradičně na střední spojce, bylo ve 21. minutě 13:7. Jičín pak ale dokázal přeci jen korigovat na poločasových 15:11 pro domácí, když se v jeho dresu rozstřílel Čurda. Druhá půle byla vyrovnaná, hosté se snažili korigovat, domácí ale stále drželi tří až čtyřbrankový náskok. Vedení Litovle mohlo být i větší, ale trápilo je proměňování sedmimetrových hodů. Na Veverkovi si postupně vylámali zuby Pernička, Zbránek i Juříček. I tak se drama nekonalo a skóre uzavřel individuální akcí právě veterán Juříček.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Lubomír Krejčíř, trenér Tatranu Litovel: „Jsme moc spokojení, protože po sérii proher nám toto dodá chuť do další práce. V zápase nám vyšel první poločas po všech stránkách, druhá půle už byla ale spíše boj. Obrany dominovaly a byly kvalitní. Na góly se obě strany nadřely a nám se dařilo držet si stále od soupeře gólový odstup."

Aleš Babák, trenér HBC Ronal Jičín: „Gratuluji domácím k zaslouženému vítězství. Byl to náš nejhorší zápas sezóny, trápili jsme se v postupném útoku a dělali jsme mnoho technických chyb."