HCB Karviná
Zápasy
so 27.2.2016 |

Zápas Lovosice - Kopřivnice

Zápasové menu
V prvním poločase to v Lovosicích bylo jako na střelnici. Od úvodních minut na hřišti vynikali domácí střelci. V 6. minutě to bylo 5:0 pro domácí a lavička Kopřivnice brala oddechový čas. Z připravené akce se pak jako první prosadil Krpelík a hra se vyrovnala. Domácí si však udržovali bezpečný odstup a do kabiny šli se šestibrankovým náskokem. Prvních deset minut po přestávce byly střelecké výkony obou družstev znovu vyrovnané a rozdíl mezi oběma celky se držel v šestibrankových rozměrech. V úseku hry mezi 40. a 45. minutou pak ale čtyřbranková šňůra domácích znamenala navýšení náskoku Lovců a do závěrečné desetiminutovky zápasu vstupovali Severočeši už s jedenáctibrankovým náskokem (31:20). Zkušený domácí tým si už v závěru zápasu jen hlídal bezpečný náskok a skóre se na jejich straně pomalu blížilo čtyřicítce (55. minuta 35:23). Závěrečný hvizd ukončil utkání za stavu 37:27 a Lovci tak slavili v tomto týdnu druhé vítězství.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Vladimír Šuma, trenér FCC Město Lovosice: „Nic jsme nepodcenili a po zápase u nás panuje velká spokojenost. V prvním poločase jsme dostali až příliš mnoho gólů. Obdrželi jsme sedm branek, ale dostali jsme do konce první půle ještě zbytečných sedm branek. Chybí nám malinko instinkt zabijáka. Zápas měl od první minuty jasného vítěze, od začátku utkání jsme tahali za delší konec provazu. V závěru utkání už to bylo o dvanáct branek a pak přišly už jen kosmetické úpravy skóre."

Ivo Vávra, trenér KH Kopřivnice: „Je to zasloužená výhra domácích, my se bohužel už třetí, čtvrtý zápas porážíme sami. Produkujeme hrubky, které se trestají samy, a jakmile nám soupeř jako Lovosice odskočí o pět až šest branek, stav se dorovnává velmi těžko. Bohužel dnes rozhodl začátek utkání, kdy nám Lovosice odskočily o pět branek a tím se rozhodlo. Lovosice vyhrály naprosto zaslouženě."