HCB Karviná
Zápasy
so 12.3.2016 |

Zápas Lovosice - Hranice

Zápasové menu
Házenkáři Lovosic po vysoké porážce, kterou inkasovali ve středu v utkání s Duklou, vylepšili svou bilanci úspěšným výkonem v zápase s Cementem Hranice. Svůj den měl v sobotu lovosický kanonýr Klimt, autor třinácti branek, i jeho zásluhou Lovci po vyrovnaném prvním poločase vedli o gól. Ve druhém poločase si Severočeši vedli lépe, během třetí patnáctiminutovky zápasu si vypracovali čtyřbrankový náskok (21:17) a pět minut před koncem zápasu vedli nad Hranicemi o sedm. Poslední pětiminutovku ovládli sice hráči Hranic, kteří rychle nasypali do lovosické sítě čtyři góly, stačilo to však pouze na korekci na konečný tříbrankový rozdíl (30:27).

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Vladimír Šuma, trenér FCC Město Lovosice: „Prospali jsme trochu první poločas, kdy jsme prohrávali o tři branky a od desáté minuty jsme skóre srovnali. Na obou stranách bych vyzdvihl výkon brankářů, jak Pepy Kučerky, tak Artura Adamíka. V zápase jsme minimalizovali počet technických chyb z Dukly a k tomu se nám dařil rychlý protiútok. Velmi důležité dnes bylo, že jsme měli velmi kompaktní obranu. Po dvou nepodařených utkáních jsme ukázali, že i vyhrávat jde. Bylo to poslední utkání základní části a diváci i hráči odcházejí a zase přicházejí s pocitem vítězství. Takový poslední zápas byl pro nás důležitý a nyní už se musíme soustředit na finále Českého poháru a potom na play-off."

Libor hrabal, trenér Cementu Hranice: „Myslím, že dnes jsme tu předvedli katastrofický výkon, dostali jsme třicet branek! Obrana nefungovala, útok katastrofický, neproměňovali jsme šance v prvním poločase, střelba našich spojek byla katastrofická, prostě hrozný zápas z naší strany. Gratulace Lovosicím k dnešnímu vítězství.“