HCB Karviná
Zápasy
st 9.3.2016 |

Zápas Dukla Praha - Lovosice

Zápasové menu
Házenkáři Dukly Praha porazili v předehrávce 22. kola tým Lovosic šestnáctibrankovým rozdílem. Pražští házenkáři dominovali na hřišti od úvodních minut. První branku sice vsítil do branky domácích lovosický Bouček, pak už se ale až do konce utkání vyvíjelo skóre jednoznačně ve prospěch Dukly. Během prvních pětadvaceti minut zápasu dovolili Lovosicím domácí jen čtyři trefy a rychle si vypracovali pětibrankový náskok (10:5), do šatny šli domácí s šestibrankovým vedením 12:6. I ve druhém poločase byli lepším celkem na hřišti házenkáři Dukly Praha. Na začátku poslední čtvrtiny zápasu vedli už o deset gólů a ani v závěru poločasu Lovci ztrátu nezkorigovali. Naopak. V poslední patnáctiminutovce skórovali pouze třikrát a z utkání odešli poraženi poměrem 14:30. Rozhodčí: Nezbeda, Zelenka. Sedmimetrové hody: 3/3 – 2/1. Vyloučení: 7 (přímá ČK Reichl):3 (ČK Franc). Diváci: 290.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Jiří Kotrč, vedoucí týmu HC Dukla Praha: „Do dnešního utkání jsme nastoupili zcela kompletní. Musím vyzdvihnout výkon v naší obraně, za kterou stál výborně chytající brankář Petržala. První poločas jsme vyhráli 12:6, protože jsme se dostávali do šancí, ale neproměňovali jsme je. Ve druhém poločase Lovosice trochu odešly fyzicky a my jsme je dokázali přehrát výrazným rozdílem. Jsme šťastní, že jdeme do play-off z prvního místa a nyní už se v podstatě jen připravujeme na Plzeň.“

Vladimír Šuma, trenér týmu HK FCC Město Lovosice: Domnívám se, že utkání s tímto výsledkem je zcela zbytečné hodnotit. Je to pro nás obrovské zklamání. Měli jsme hrozné procento střelby, což dnes rozhodlo. Myslím si, že dál to nemá cenu rozvádět."