HCB Karviná
Zápasy
so 28.5.2016 |

Zápas Karviná - Hranice

Zápasové menu

Třetí utkání série o bronz nebylo pro nás zrovna nejšťastnější. Nedařilo se nám prosazovat na dobrou obranu Hranic, která fungovala opravdu dobře. Jejich fyzicky lépe disponovaní hráči nám nedovolili střelbu zdálky, velmi pečlivě hlídali Hinzu Užeka na pivotu a když už přes obranu něco někdo prošel, byl v bráně v pohodě chytající Kučerka. Stav byl tak v první půli vyrovnaný i když častěji jsme to byli my kdo dotahoval náskok soupeře.

S nástupem do druhého poločasu přišel zvrat. Už v prvním poločase problematická koncovka nám odešla úplně a hosté si pomalu ale jistě budovali náskok. Na tom, že to bylo pouze pomalu měl velkou zásluhu Kuba Lefan, který si připsal řadu těžkých zákroků a pak se jen díval jak se jeho kolegové na palubovce trápí v koncovce. Od 30. do 42. minuty jsme dali jen dvě branky a už tak slabá úspěšnost střelby klesla ještě níže. Ve 43. minutě byl stav 11:16 pro hosty a ti už zkušeně dokráčeli k zisku druhého utkání v této sérii o bronz.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Román Farář, Baník Karviná: "Dnešní utkání jsme si prohráli sami vlastními chybami. Hostům navíc opět výborně zachytal Kučerka. Zasloužené vítězství."

Libor Hrabal, trenér TJ Cement Hranice: "Jsem rád, že jsme hned to první utkání v Karviné zvládli. Začátek z naší strany nebyl úplně nejrůžovější. V prvním poločase jsme neproměnili čtrnáct šancí, proto byl poločasový výsledek tak těsný. V druhém poločase jsme zabrali, zlepšili jsme obranu, hodně nám opět pomohl Kučerka. Druhý poločas byl z naší strany tak zahraný lépe a dopomohl nám k druhému vítězství."