HCB Karviná
Zápasy
so 17.9.2016 |

Zápas Zubří - Nové Veselí

Zápasové menu
Házenkáři Zubří potvrdili dominanci zkušeností na své domácí palubovce, když v utkání třetího kola po vyrovnané úvodní dvacetiminutovce přesvědčivě porazili nováčka z Nového Veselí. Do 22. minuty se hostující tým držel v kontaktu se soupeřem (9:8), v závěru poločasu si ale Zubřané vypracovali náskok, který už Veselí nezkorigovalo. Rozhodující vedení si pak domácí zajistili mezi 42. a 55. minutou, když v tomto úseku hry přestříleli soupeře 8:2 a na desetibrankovou ztrátu už tým Veselí nenašel odpověď.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Andrej Titkov, trenér HC ROBE Zubří: „Za vítězství jsme samozřejmě rádi, ale výsledek se nerodil tak hladce, jak se může na první pohled zdát. Věřím, že až hráči Veselí získají zkušenosti, budou pro všechna družstva nepříjemným soupeřem. Během prvního poločasu mi vůbec nepřišlo, že hrajeme proti nováčkovi soutěže. Jejich obrana byla agresivní, útok měl nápad. Nakonec rozhodla naše zkušenost a kvalita. Zapracováváme mladé hráče a i ti dnes ukázali, že mohou mít pro náš tým obrovský přínos. Velmi mne těší fakt, že se výrazně lepší obrana, na které si chceme zakládat.“

Pavel Hladík, trenér TJ Sokol Nové Veselí: „Vstup o utkání byl z naší strany dobrý. Podařilo se nám výrazně zlepšit obranu a ve dvacáté minutě jsme měli nadějný stav 7:7. Bohužel poté dvě zbytečné taktické chyby v obraně dostaly zkušenějšího soupeře nahoru a dopřály mu klidné dohrání poločasu. I prvních dvanáct minut druhé půlky bylo dobrých, ale poté pod tlakem domácích fanoušků přišlo několik vyloučení v řadě a my zápas ztratili. Pozitivní je, že jsme dokázali stlačit dolů porci inkasovaných branek, což byl primární cíl dnešního zápasu. Musíme spojit dobrý útok z Dukly a slušnou obranu z dnešního utkání a věřím, že na první mistrovské body nebudeme čekat dlouho. Poděkování patří i našim fanouškům, kteří nás jeli podpořit."