HCB Karviná
Zápasy
st 21.9.2016 |

Zápas Plzeň - Dukla Praha

Zápasové menu
V repríze posledního finále extraligy nakonec zůstaly oba body v Plzni, i když do zápasu vstoupili lépe hosté. Dukla brzy vedla 2:0 a náskok si držela prakticky po celou první půli, do kabin se šlo za nerozhodného stavu 14:14. Obhájci titulu rozhodli o svém vítězství v nástupu do druhého dějství, a když v 54. minutě odskočili na 25:20, bylo o vítězi definitivně rozhodnuto. Střelecky se zaskvěl domácí Jakub Tonar, autor jedenácti branek.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Jan Josef, trenér Dukly Praha: "Vítězství Plzně je zasloužené. Zlomový moment přišel ve druhém poločase, kdy jsme 16 minut nedali ani branku, přestože jsme šance měli. Opět nás srazily naše technické chyby. Plzeňští kluci ze střídačky prokázali větší sebevědomí, než ti naši.“

Martin Šetlík, trenér Talentu Plzeň: "My jsme do utkání vstoupili zbytečně opatrně, i soupeř hrál zakřiknutě. Potřebovali jsme zrychlit hru, dát se do pohybu. Pomohla až bouřlivá poločasová domluva, kluci sami cítili, že to není ono. Ve druhé půli už to bylo lepší. Všechno je to otázka času, věřím, že přijde ještě zlepšení."