HCB Karviná
Zápasy
so 17.9.2016 |

Zápas Lovosice - Brno

Zápasové menu
Začátek zápasu vyšel lépe Brnu, které si z kraje utkání dokázalo vytvořit dvoubrankový náskok. Lovci poprvé srovnali ve 13. minutě a od té doby se oba celky střídaly ve skórování. Závěr prvního poločasu vyšel domácím, kteří využili přesilové hry a odskočili soupeři na poločasových 15:12. Zápas se definitivně zlomil v úvodní desetiminutovce druhého poločasu, kterou Lovci vyhráli poměrem 6:2. Utekli tak Brnu již na rozdíl sedmi branek 21:14 a utkání s přehledem udrželi do vítězného konce.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Milan Berka, trenér HK FCC Město Lovosice: „Přijel k nám kvalitní soupeř, který nám nedal nic zadarmo. Brno si od začátku utkání vytvářelo velmi dobré střelecké šance, které se mu také dařilo proměnit. My jsme celé utkání zůstávali u své hry, se kterou jsme dokázali na konci první půl otočit stav zápasu. Soupeř hrál velmi trpělivě a nám tak nezůstalo nic jiného než být také trpělivý v obranné fázi. Po změně stran se nám podařilo udržet nastolené tempo a dokázali jsme získat dostatečný brankový náskok.“

Zdeněk Missbach, trenér SKKP Handball Brno: „Blahopřeji domácím k vítězství. V prvním poločase jsme drželi s Lovosicemi krok, dařilo se nám důsledně bránit a úspěšně zakončovat v útoku. Ve druhé půli jsme neproměnili řadu dobrých šancí, polevili jsme v obraně a nedařila se nám kombinační hra v útoku. Nedovedli jsme se dostat do takového herního tempa jako v prvním poločase a soupeř toho a našich technických chyb využil ke svým brankám.