HCB Karviná
Zápasy
so 8.10.2016 |

Zápas Nové Veselí - Brno

Zápasové menu
Novoveselská ZDT Aréna viděla vyrovnaný první poločas, který rozhodly tři neproměněné sedmimetrové hody domácího týmu. Ve druhé půli se strhl boj o každý metr palubovky. Brno si jednu chvíli vytvořilo pětigólový náskok, který však domácí i díky podpoře publika snížili na rozdíl jediného gólu. V dramatickém závěru mělo Nové Veselí na dosah remízu, Brňané si však těsnou výhru uhlídali.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Pavel Hladík, trenér Nového Veselí: "Utkání se těžko hodnotí, prohráli jsme o jeden gól. Budou nás mrzet všechny neproměněné sedmičky a nevyužitá přesilovka v závěru utkání. Dobře jsme bránili a podrželi nás oba gólmani, odehráli jsme velmi dobré utkání. Lepšíme se každým zápasem, bohužel ani dnes to nevyšlo. Mrzí nás to dvojnásob už kvůli skvělým fanouškům, kteří nás opět celý zápas drželi. "

Zdeněk Missbach, trenér Handball Brno: "Čekali jsme, že soupeř bude kvalitní. Narazili jsme na houževnatého protivníka, který bojoval do poslední minuty. V části, kdy jsme vedli o pět branek, jsme uspěchali rozehrávku a vlastními chybami jsme umožnili Veselí zdramatizovat utkání. Jsme rádi za dva body."