HCB Karviná
Zápasy
st 12.10.2016 |

Zápas Frýdek Místek - Plzeň

Zápasové menu
Utkání bylo od samého začátku velice vyrovnané. Domácí šli za stavu 2:2 do překvapivého vedení a náskok dvou branek si drželi po celý první poločas. Plzeň se držela na dosah a nenechala domácí orly náskok zvýšit. Do šaten se tak šlo za jednobrankového rozdílu skóre 13:12 pro domácí Frýdek-Místek. Do druhé části vstoupili lépe hráči Plzně, náskok dvou branek se překlonil na stranu hostů až do 47. minuty. Utkání se hrálo v rychlém tempu a obě mužstva předváděla pohlednou házenou. V druhé půli se orlům stav podařil znovu otočit a do konce zápasu si vedení dvou branek již domácí tým udržel.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Aleš Chrastina, trenér SKP Frýdek-Místek: "Jsem rád, že dnes konečně přišla výhra, zvlášť v tak těžkém utkání proti Plzni. To pro nás může být ten správný impuls vrátit se k tomu, co jsme předváděli ze začátku sezóny, a získat tak zpět sebevědomí. Musím říct, že kluci dnes všichni dřeli na 110%, dodrželi všechny taktické pokyny a dařilo se nám proměňovat šance ze všech postů, jsem opravdu rád, že jsme dnes vyhráli."

Martin Šetlík, trenér Talentu Plzeň: "Dnes to bylo velice vyrovnané utkání. Do druhé půle jsme vstoupili lépe, prakticky jsme vedli celou první půlku poločasu. Bohužel se nám nepodařilo Frýdku odskočit na rozdíl aspoň čtyř branek a to nás dnes stálo vítězství. Utkání bylo těžké a my jsme v posledních dnech měli velice náročný program, to nám také nepomohlo."