HCB Karviná
Zápasy
so 22.10.2016 |

Zápas Nové Veselí - Kopřivnice

Zápasové menu
Domácí posíleni posledním domácím výkonem proti Brnu a hlavně dvěma body z Hranic zvládli začátek utkání, když si vybudovali tří, posléze čtyřbrankový náskok. Ten pak udržovali výbornou obranou podpořenou skvělými zákroky Víta Schamse v podstatě po celý zápas. Před hlasitou diváckou kulisou, kterou pomohli vytvořit jak domácí, tak i kopřivničtí fanoušci, Nové Veselí získalo historicky první domácí extraligové body.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Pavel Hladík, trenér Nového Veselí: „Věděli jsme, že pokud chceme s Kopřivnicí uspět, musíme hrát na hranici svých možností a zopakovat výkony v zápasech s Brnem a v Hranicích. Velmi důležitý byl vstup do utkání, kdy jsme si dokázali vybudovat mírný náskok, který jsme udržovali v podstatě celý zápas. Podařilo se nám vyvarovat se technických chyb a výpadků v obraně, to byl klíč k našemu vítezství. Děkujeme i kopřivnickým fanouškům, kteří společně s našimi vytvořili nezapomenutelný zážitek při zisku našich historicky prvních extraligových bodů doma. Toto vítězství věnujeme našim skvělým fanouškům, kteří nás podporovali i po prvních utkáních bez bodu."

Ivo Vávra, trenér KH Kopřivnice: „Gratuluji domácím k dnešnímu vítězství, byli lepším a zkušenějším týmem. Naše střelecká potence byla dnes žalostná a mrzí mě, že jsem se v dnešním utkání nemohl spolehnout na svoje hráče."