HCB Karviná
Zápasy
ne 13.11.2016 |

Zápas Nové Veselí - Litovel

Zápasové menu
Oba týmy si uvědomovaly důležitost tohoto utkání a podle toho vypadala předvedená hra. Chyby se objevovaly na obou stranách a poločas skončil spravedlivou remízou. I ve druhé polovině žádný ze soupeřů neodskočil protivníkovi o více než dva góly. Koncovka odehraná ve fantastické atmosféře nakonec lépe vyšla domácímu týmu, který bojovností urval důležité body. Výborným výkonem se prezentoval opět domácí gólman Vít Schams.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Pavel Hladík, trenér Sokola Nové Veselí: "Tento zápas byl pro nás utkáním podzimu. Poprvé jsme byli v roli favorita a věděli jsme, že případné dva body nás vrátí do boje o play off a zároveň odskočíme Litovli. Utkání jsme hráli více méně proti sobě, jelikož nervozita nám svazovala ruce a my dělali velké množství chyb. Litovel je sice poslední, ale má zkušený tým, který hraje už tři roky pohromadě Extraligu a i proto si těchto bodů velmi vážím. Zvládli jsme zápas, kdy jsme nehráli náš standard, a o to jsou tyto vydřené body důležité. Musím vyzdvihnout výkon Víti Schamse, který nás svými zákroky podržel a my máme body klidu. Věřím, že naši skvělí fanoušci pochopí, že hrát v osmnácti letech pod takovým tlakem není jednoduché a ocení to, že jsme proti mimořádně zkušenému týmu zvládli těžkou koncovku. Klukům děkuji, že neztratili víru ve vítězství a jsem přesvědčen, že tyto body budou v konečném účtování velmi důležité."

Michal Hradil, Tatranu Litovel: "Gratuluji domácímu týmu k vítězství, je to mladý a ambiciozní celek a já mu velmi přeji další úspěchy. Naši starší hráči bohužel nezúročili svoje zkušenosti, hlavně na konci zápasu."