HCB Karviná
Zápasy
ne 13.11.2016 |

Zápas Frýdek Místek - Lovosice

Zápasové menu
Vyrovnaný stav utkání vydržel ve Frýdku-Místku pouze do 6. minuty. Hosté si postupně začali budovat náskok, který byl v určitých místech hry až sedmibrankový. Lovci předváděli ukázkovou házenou, fungovaly dobrá obrana, rychlý přechod do útoku a taky precizní postupná fáze. Naopak domácí se trápili, takřka se nebyli schopní dostat dál, než na hranici 7,5 metrů. Tyto střely pak končily v náručí hostujícího brankáře, který posílal své mužstvo do rychlých útoků. Skóre se v prvním poločase zastavilo na hodnotě 9:14 pro Lovosice. Obraz hry se v druhém poločase nezměnil. Domácí Orli se sice sympaticky snažili riskantní hrou rozdíl umazávat, nicméně technické chyby a neproměňování šancí umožnily Lovosicím náskok naopak zvýšit. Hosté si tak díky tomu mohli dovolit prostřídat prakticky celou lavičku. Z utkání před televizními kamerami si tak odvezli zpět domů vlakem body Lovci.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Aleš Chrastina, trenér Pepino SKP Frýdek-Místek: „Největším problémem pro nás byla útočná fáze. Neprosazovali jsme se ze spojek, nedostávali jsme míče do křídel, a tak měly Lovosice s námi jednoduchou úlohu. Lovosice nás dnes jasně přehrály, laciné branky z rychlých útoků, dobrá obrana. Nám se pozitiva dnes nehledají dobře."

Milan Berka, trenér FCC Město Lovosice: „Měl jsem trochu obavy, jestli se po reprezentační přestávce dostaneme do našeho tempa. I když byl začátek trochu pomalejší, tak jsme to zvládli. S dnešním výkonem jsem spokojen, fungovala nám spolupráce obrany a brankáře, díky tomu jsme dávali branky z rychlých útoků, a tak nás to nestálo moc sil."