HCB Karviná
Zápasy
po 17.10.2016 | Jaroslav Hudeček

Mladší dorostenci neuspěli s Kopřivnicí

Zápasové menu

V neděli 16. 10. 2016 sehrálo naše družstvo mladšího dorostu utkání s nedalekým soupeřem z Kopřivnice. Očekávali jsme, že utkání bude velice těžké, protože družstva jsou na podobné herní úrovni.

Hosté mají na levé spojce velice kvalitního a střelecky disponovaného hráče Očkoviče, který se prosazuje v každém utkání minimálně 9 - 15 brankami. Bohužel i naše konto zatížil 13 brankami z toho třemi ze sedmimetrových hodů. Zkoušeli jsme hrát osobně tohoto výjimečného hráče, ale pětice hráčů v obraně nestíhala rychlonohé hráče Tatry, kteří nás svým pohybem a rychlou rozehrávkou velice jednoduše přehrávali. Od první minuty jsme tahali za kratší konec a prohrávali o 2 - 3 branky. Až ve 24 minutě se nám podařilo srovnat na 11 : 11 a do poločasu jsme získali jednobrankové vedení 15 : 14. Naše vedení mohlo být výrazně vyšší, ale opět nás provázela střelecká nemohoucnost našich hráčů, kteří nedokázali proměnit ani ty nejvyloženější šance.

V přestávce jsme si řekli co a jak hrát, ale obraz hry se příliš nezměnil. Hloupé a naivní chyby, hlavně v obranné činnosti, technické chyby a ještě nižší střelecká úspěšnost než v prvním poločase, která byla doslova zoufalá (38%). Vždyť hráči na spojkách Ostrihoň a David měli nulovou střelbu. Pouze Růža a Noworyta na pivotu si dokázali poradit s brankáři soupeře. Hosté přehrávali naši obranu dokonce i ve svém oslabení. Hráči Tatry si tak ve 22 minutě vybudovali až 6 brankový náskok. Pokusili jsme se o zvrat hrou v početní převaze 7:6. Dokázali jsme si vytvořit šance, ale bez úspěchu a tak hosté dovedli utkání do zaslouženého vítězného konce a v tabulce nás přeskočili o jediný bod.

Marně si lámu hlavu, kde děláme chyby v přípravě, protože střelecké činnosti věnujeme moře času a výsledek je katastrofální, stejně jako obranná činnost. Musíme ještě více a tvrději pracovat na odstranění těchto chyb a věřit, že čas a výsledky ukážou, že jdeme správnou cestou.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici