HCB Karviná
Zápasy
so 26.11.2016 |

Zápas Nové Veselí - Dukla Praha

Zápasové menu
Větší část prvního poločasu tohoto pro oba týmy nesmírně důležitého utkání byla hra vyrovnaná, až v závěru třicetiminutovky domácí Dukle odskočili. V průběhu druhé půlky dokázala Dukla stáhnout až pětibrankový náskok Veselí. Kolem 50. minuty domácí opět odskočili o dvě branky a tento náskok ze ukázal jako rozhodující. Velkou měrou se na úspěchu Nového Veselí podílel opět gólman Vít Schams a bezchybný exekutor sedmimetrových hodů Jakub Štěrba. Celé utkání se odehrálo v silné atmosféře, kterou komentovali aktéři zápasu na obou stranách.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Pavel Hladík, trenér Nového Veselí: "I když Dukla přijela mírně oslabená, dokázala, že patří k top týmům extraligy a odehrála výborné utkání. I proto si tohoto vítězství velmi vážíme. Klíčovým faktorem bylo ubránění Milana Kotrče a výborně hrajícího Davida Šůstka. Mohli jsme se opřít opět o skvělého Víťu Schamse a bezchybného Jakuba Štěrbu. V nejtěžších chvílích nám opět pomohli naši fanoušci, kteří opět ukázali, že patří k nejlepším v republice."

Jan Josef, trenér Dukly Praha: "Bylo to velice těžké a dramatické utkání. Chci poděkovat klukům za bojovnost. Podařilo se nám ve druhém poločase dotáhnout náskok Veselí, ale pak jsme je vlastními chybami opět vrátili do vedení. Výborně domácím zachytal Schams a u nás byl skvělý Dan Rangl. Pro výborné domácí publikum to musel být skvělý zážitek."