HCB Karviná
Zápasy
ne 12.2.2017 |

Zápas Hranice - Plzeň

Zápasové menu
Do utkání vstoupili lépe hráči Plzně a po pěti minutách si vytvořili pětibrankový náskok. Hranicím se podařilo korigovat maximálně na rozdíl dvou branek a do šaten šli hráči za stavu 11:14 Začátek druhého poločasu měl podobný průběh, ovšem ve 45. minutě se hráči Hranic zvedli, začali bojovat, rozhýbali obranu Plzeňských a zápas stáhli na remízu. Vybojovali tak velmi důležitý bod za konečný výsledek 25:25

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Libor Hrabal, trenér Cementu Hranice: "Na začátku utkání jsme měli příliš velký respekt z Plzně, z čehož pramenily technické chyby. Plzeň jsme pustili do rychlých protiútoků, z toho těžili a udržovali si náskok celý poločas. Začátek druhého poločasu byl ve stejném rytmu, pomohla až změna obrany, kdy na hřiště přišli Andrš s Indrákem, byla daleko agresivnější a aktivnější. Pomohl i Magrla v bráně. Získali jsme míče, dali jsme důležité branky z rychlých útoků, dokázali jsme se prosadit i z postupného útoku a bojovností získali bod."

Martin Šetlík, trenér Talentu Plzeň: "Pro nás je to jednoznačně ztráta bodu. První poločas byl slušný, hlavně vstup do utkání, ale bohužel ve druhé půli se projevila absence hráčů na spojkách. Myslím, že z tohoto důvodu jsme nedotahli zápas do vítězného konce. Udělali jsme spoustu nepřesnosti, technických chyb a neproměněných šancí."