HCB Karviná
Zápasy
so 4.3.2017 |

Zápas Nové Veselí - Frýdek Místek

Zápasové menu
Nabitá hala viděla klíčový boj domácích házenkářů o naději na play-off. A také další ataktivní házenkářské představení. První poločas nabídl více než 30 branek a naprosto vyrovnaný průběh, žádný tým se nedostal do podstatného vedení. Oba týmy hrály o mnohé, ale větší vůli po vítězství a ostatně i kvalitu po přestávce dokázalo Nové Veselí. Druhý poločas byl naprosto v jeho režii, především díky obraně v čele s gólmanem Schamsem, která dovolila hostům v druhé půli pouze sedm zásahů. Klíčový náskok si začalo tvořit a závěr, ten se nesl vyloženě v exhibičním duchu. Výsledkem bylo vítězství o 11 branek, po kterém na Orli ztrácí nováček soutěže pouhý bod.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Pavel Hladík, trenér TJ Sokol Nové Veselí: „Tohoto vítězství si ohromně vážíme, protože Frýdek je zkušené mužstvo, což ukázalo celou první půlku. My jsme druhý poločas skvěle bránili, sedm obdržených gólů je výborná vizitka. Za dobu, co jsme v Extralize, to byl od nás nejlépe takticky zvládnutý zápas, dodrželi jsme přesně to, co jsme si řekli. Pro nás je to vítězství vůle, taktiky a srdíčka a máme obrovskou šanci se probojovat do play-off. To je pro nás velká motivace do dalších zápasů. Moc děkujeme našim fanouškům, kteří nás podpořili. Jsme velmi šťastní."

Aleš Chrastina, trenér Pepino SKP Frýdek-Místek: „V dnešním utkání jsme nepředvedli to, s čím jsme sem jeli. Výkon byl oproti minulému týdnu jako nebe a dudy. Spoustě hráčů chyběla nejen výkonnost, ale i bojovnost a nasazení, asi si je nechali na dálnici u Bíteše ve zúžení. S takovým přístupem jsme si dnes nezasloužili vyhrát. Někteří si možná neuvědomují, o co se hraje. Ale s tím se bude muset každý poprat sám."