HCB Karviná
Zápasy
so 11.3.2017 |

Zápas Kopřivnice - Dukla Praha

Zápasové menu
Dukla Praha podle očekávání vedla po prvním poločase nad Kopřivnicí o čtyři branky. Třetí tým tabulky byl téměř po celou dobu trvání prvního poločasu lepším týmem, více využíval nabídnuté šance a i proto šel do druhého dějství se čtyřbrankovým náskokem. Dukla Praha si dokázala udržet mírné vedení až do závěrečného hvizdu. Kopřivnice měla i ve druhém poločase několik šancí, kdy mohla zdramatizovat zápas, ale vždy nedokázala dotáhnout úspěšnou sérii vstřelených branek alespoň do nerozhodného stavu. Dukla Praha byla v dnešním zápase lepším týmem, a proto zaslouženě vyhrála.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Ivo Vávra, trenér KH Kopřivnice: „Chtěl především poblahopřát hostům k zaslouženému vítězství. Dnešní zápas jsme si prohráli sami. Neproměněná střelba a individuální chyby rozhodly o naší dnešní prohře. Dukla dokázala využít našich chyb a trestala nás brankami z rychlých útoků, kterých bylo opravdu hodně. Rozhodující moment přišel na konci prvního poločasu, kdy jsme místo o jednu branku prohrávali hned o čtyři. Na konci zápasu nám sice svitla naděje, ale nedokázali jsme ji využít. Dukla byla v dnešním zápase lepším týmem a zaslouženě vyhrála.“

Jan Josef, HC Dukla Praha: „Dnešní utkání se vyvíjelo přesně tak, jak jsme očekávali. Byli jsme si vědomi toho, že Kopřivnice je doma velice silná a očekávali jsme těžký zápas. Dnes se hrálo rychle na obě strany a my jsme moc rádi, že i přes bojovnost domácích jsme dokázali utkání dotáhnout do vítězného konce. Jsme strašně moc rádi za dva body. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál.