HCB Karviná
Zápasy
so 4.11.2017 |

Zápas Jičín - Plzeň

Zápasové menu
Nejtěsnějším jednobrankovým rozdílem zvítězili házenkáři Jičína nad týmem Plzně. První poločas byl velmi vyrovnaný, domácí si až v samotném závěru první třicetiminutovky vypracovali tříbrankové vedení. Mezi 40. a 46. minutou tým Plzně vývoj zápasu otočil ze stavu 19:16 na 19:21, Jičín se ale vrátil do zápasu, vzal si zpět šňůrou pěti branek třígólové vedení 24:21 a v dramatické koncovce pak uhájili minimální náskok a vítězství.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Petr Mašát, trenér Ronalu Jičín: „Před zápasem jsme měli problém s kádrem, a tak jsme věděli, že to pro nás bude těžké utkání, ale mysleli jsme na to, že i pro Plzeň to bude první utkání a na to jsme trochu vsadili. První poločas jsme ve spolupráci s gólmanem drželi Plzeň na "uzdě", což nás povzbudilo. Sice chvíli Plzeň vyhrávala, což s námi trochu "zamávalo", ale jsem rád, že to kluci ustáli a že dokázali chodit jeden na jednoho a nebáli se jít do odvážných střel. Mám velkou radost, že jsme po Dukle porazili další tak velký tým jako Plzeň."

Michal Tonar, trenér Talentu Plzeň: „Kluky jsme upozorňovali na velmi těžké utkání, bohužel jsme v prvním poločase byli zakřiknutí a měli spoustu nepřipravených střel ze spojek. Ve druhém poločase jsme o jeden gól i vedli, jenže jsme nedokázali dát tři vyložené šance za sebou, což nás nejspíše stálo vítězství, jelikož v těchto zápasech se každá chyba trestá a Jičín poté odskočil na tříbrankové vedení, na které jsme už neměli sílu zareagovat. Každopádně bych chtěl pogratulovat k výhře domácím."