HCB Karviná
Zápasy
čt 30.11.2017 |

Zápas Jičín - Kopřivnice

Zápasové menu
Byl to pořádně napínavý duel. První poločas začali lépe hosté, kteří si na konci úvodní dvacetiminutovky vypracovali tříbrankový náskok. Ještě do přestávky o něj však přišli, když pět minut před koncem poločasu Šulc vyrovnal na 13:13. Ve druhé půli se minimálního náskoku ujali domácí házenkáři. Hostujícímu týmu nepomohlo ani vyloučení Bukovského, který ve 39. minutě uviděl červenou kartu a pro kanonýra Kopřivnice tak zápas skončil. Kopřivničtí se pak stále drželi v dostřelu za domácím výběrem, znovu vyrovnat se jim ale nepodařilo. Dvě minut před koncem se dotáhli na rozdíl gólu 29:30, znovu dvoubrankový rozměr ale vrátil domácímu vedení Šulc. V samotném závěru pak byl červenou kartou potrestán i kopřivnický trenér Veřmiřovský a Kopřivnice již nedokázala výsledek zápasu změnit.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Petr Mašát, trenér HBC Ronal Jičín: „Věděli jsme, že Kopřivnice bude předvádět kvalitní házenou plnou soubojů a budeme s nimi hrát "nahoru, dolů". Že bude záležet kdo bude trpělivější, chytřejší a komu déle vydrží síly. I přes nějaké naše chyby, které mohly rozhodnout, jsem poměrně spokojený a po naší sérii proher jsme konečně zvítězili. Doufám, že nás tato výhra bude motivovat do dalších zápasů."

Lubomír Veřmiřovský, trenér KH Kopřivnice: „Byl to bojovný a vyrovnaný zápas, kde se hrála dynamická házená a blahopřeji Jičínu k výhře."