HCB Karviná
Zápasy
so 3.2.2018 |

Zápas Dukla Praha - Jičín

Zápasové menu
První zápas jarní části odehrály v Praze týmy Dukly a Ronalu Jičín a na obou týmech byla vidět veliká chuť zejména v ofenzívě. Obranné systémy měly k ideálu daleko, i proto první poločas skončil stavem 15:15. Ve druhé půli domácí zvládli soupeři lehce poodskočit a to se ukázalo jako klíčové. Závěr zápasu se pouze dohrával a Dukla prostřídala kompletně celou sestavu.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Petr Mašát, trenér Ronalu Jičín: „V prvním poločase jsme předváděli házenou podle pokynů, dostali jsme domácí do situace, kterou jsme potřebovali a to je nervozita za remízového stavu po prvních třiceti minutách. Dařilo se nám ubránit druhou vlnu, ale během druhého poločasu došlo ke změně. Ve chvíli, kdy jsme hráli přesilovou hru, jsme udělali dvě hrubé chyby, dostali jsme góly do prázdné branky, Dukla odskočila do čtyřbrankového vedení a na to už jsme nedokázali zareagovat. Domácí získali sebevědomí a po zásluze získala dva body.“

Daniel Čurda, sportovní ředitel Dukly Praha: „První poločas jsme hráli velmi dobře v útočné fázi, bohužel náš obranný systém 0-6 a později 1-5 byl příliš otevřený a bez potřebné agresivity. Soupeř toho dokázal využít a přehrával nás. Ve druhé půli jsme se v této činnosti výrazně zlepšili, dokázali jsme Jičín dostat pod tlak a i díky jednoduchým brankám do prázdné soupeřovy brány jsme odskočili. Druhá třicetiminutovka byla podle našich představ a tímto zlepšeným výkonem jsme získali důležité první body k udržení první čtyřky. Jsem rád, že se do utkání dostala celá sestava a chtěli bych hráčům poděkovat za vítězství."